Share your ideas with us!

We value the input from our users highly, and are convinced that together we can create amazing products and services. Therefore we would love to hear your ideas on how to improve our services.

We have users in many countries around the globe, so please write in English if you are able to do so.

Help shape the future of Compello - share your idea now!

Mulig å endre innhold i "listeoversikten"(Se vedlegg)

Hei,

Ønsker at det i Compello Invoice Approval - Desktop skal være muligheter for å endre innhold i "listeoversikten" tilsvarende som i Compello Invoice Approval, samt muligheter for å se fakturaen.

Se vedlegg for merkede kolonner.

Vi har mer enn 30 selskaper i Compello, og benytter denne muligheten i dag. Som følge av endringen i desktop, har ikke våre fordelere gått over til desktop. Har fått forståelse for at denne endringen vil vedvare i kommende Web versjon.

Det handler ikke om at vi ikke er endrings villige eller mangler endrings vilje, men vi liker ikke tidstyver, noe vi mener denne endringen gir oss.

Usikker på om jeg har valgt riktig kategori, mister dessverre litt oversikten når en må forholde seg til flere Compelloer på en gang.

 • Guest
 • Mar 3 2020
 • Already exists
 • Attach files
 • Admin
  Gøril Thue commented
  10 Mar, 2020 07:45am

  Hei,

  vår nye Web modul for regnskapsfører vll gi bruker mulighet til å se bilde og hode/posterings linjer ved innlogging, uten å gå via arbeidslisten .

  Mvh

  Gøril Thue

  Product manager Compello Process