Share your ideas with us!

We value the input from our users highly, and are convinced that together we can create amazing products and services. Therefore we would love to hear your ideas on how to improve our services.

We have users in many countries around the globe, so please write in English if you are able to do so.

Help shape the future of Compello - share your idea now!

Klienter

Her kommer svar med forklaring på hvordan jeg opplever valg av klient og hvordan jeg ser for meg at det hadde blitt mye bedre.

Må passe på å ta vekk valget alle klienter før jeg velger den klienten jeg vil ha. Om jeg skulle være så uheldig å velge en klient før jeg har tatt vekk valget alle klienter åpner alle klientene mine seg og jeg må trykke vekk en og en før jeg så kan velge den jeg skal ha.


Når jeg søker opp ønsket klient er det ikke nok å legge det i søkefeltet og så trykke enter, men må så ned og krysse av for rett klient før jeg må bruke musa til å trykke på legg til filter.

Tidligere kunne vi legge inn klient helt ytterst direkte og trykke enter. Det var mye raskere og enklere å forholde seg til enn slik det er nå.

Jeg ser fordelen med det dere har lagt inn nå ved at det går an å velge flere klienter på en gang, men om dere kan få vekk mange tastetrykk for å få det til hadde det vært supert.

Mitt ønske:

Åpne vindu for velg klienter.

Skriv inn ønsket klient

trykk enter

Ved valg av flere er det ok å kunne krysse av for dem og velge flere, men om en så bare skal ha en klient igjen skulle de tidligere valgene ha blitt slettet.

Håper dette er til hjelp for dere.

 • Guest
 • Feb 17 2023
 • Planned
 • Attach files
 • Admin
  Gøril Thue commented
  23 May, 2023 09:03am

  Hei ,

  og takk for innspill til Compello Ideas .


  Vi vil holde Ideas oppdatert med tidsplan for denne endringen


  Mvh


  Gøril Thue

  Service Owner Compello PROCESS